Especials

Si el que busques són plantes poc freqüents, productes molt específics, exemplars de mides grans, quantitats importants d’un mateix producte… feu-nos un encàrrec especial.

Si ens vols fer un encàrrec només cal que et posis en contacte amb nosaltres a l’adreça elsitjardesalt @ Hotmail . com i et respondrem dient-te si podem complir l’encàrrec i les condicions. Tingues en compte les següents consideracions:

En plantes, cal dir exactament el nom de la planta. Per a nosaltres és important saber-ne el nom científic. Algunes només es poden trobar en determinades èpoques de l’any. Com més rara sigui una planta més trigarem a donar-vos resposta.

No totes les plantes es produeixen i comercialitzen. Algunes no es distribueixen a casa nostra bé perquè no són comercials, bé perquè no són adequades al nostre clima o fins i tot per estar prohibides.

És important, especialment per als fruiters i rosers, dir el nom de la varietat. Amb una simple descripció no en tenim prou. En tot cas us podem oferir varietats similars a les que vosaltres desitgeu.

Per a les plantes exemplars o d’altres productes de grans dimensions (pèrgoles, etc.), que no són la nostra especialitat, ens hauríeu d’indicar a on hem de portar-ho i si la plantació -o muntatge- us l’hem de fer nosaltres.

Els terminis de lliurament varien, per exemple hi ha fabricants de tests de resina que produeixen alguns colors només sobre comanda, i en conseqüència triguen més a entregar-lo.

Digueu-nos quina quantitat voleu del que ens demaneu. Alguns productes només es vénen a partir d’una quantitat mínima d’embalatge, per exemple rotllos de malles d’ocultació.

Foto situació Baixa Res